Pages

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Eskişehir

Gönderen yesimkulak zaman: 05:34 0 yorum
Herkese yeniden merhaba :) Bugün de size yine gidip gördüğüm tek günlük kaçamağımız olan Eskişehir gezimizi anlatacağım. Eskişehir Ankara'dan hızlı trenle 1 saat kadar kısa mesafede bir yer. Nedense ben Eskişehir'i çok büyük bir il olarak hayal etmişim yıllarca. Gittiğimde küçük ve bir o kadar da şirin olduğunu gördüğümde çok şaşırdım. Bende herkesin bildiği klasik sözü söylemeden geçemeyeceğim. Evet Eskişehir tam bir öğrenci şehri :) 

Abant Gölü

Gönderen yesimkulak zaman: 05:32 0 yorum
Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz bloguma :)) Gittiğim gördüğüm yerleri, yaptığım birçok şeyi sizinle paylaşmaya çalışacağım.
Buna Abant gezim ile başlayayım. Abant Gölü, Bolu'nun 34 km güneybatısında bulunan heyelan set gölüdür. Bolu Ankara'dan 2 saat, İstanbul'dan 3 saat uzaklıktadır. Abant hakkında daha fazla bilgi için tık tık.Sakinliği sevdiğimiz için kışın gitmeyi seçtik ama baharda da ayrı bir güzelliğinin olduğunu söylediler. Biz kar yağışı nedeniyle otobüsle gitmeyi seçtik. Abant'a gitmek için Bolu otogarının önünden geçen Abant otobüslerine biniyoruz. Yalnız dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Gezdim, Gördüm, Yaptım, Anlattım... Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos